logo

OpleidingenNagelstyliste worden? Bij NagelstudiJo CND™ Educatiecentrum help ik je graag.

De opleidingen worden gegeven met het merk CND™. CND™ levert een compleet pakket voor de verzorging van handen en voeten. Ze zorgen tevens voor innovatieve producten, volledige handleidingen en stijlvolle marketing. CND™ ziet educatie als de sleutel tot succes en een succesvol salon. Tijdens de opleiding bij CND™ worden op feiten gebaseerde technieken gecombineerd met de nieuwste trends.

 

De CND opleiding biedt vier levels van leren aan voor een succesvolle carrière als styliste op diverse opleidingslocaties in de Benelux.

Level 1: Jump Into A New Career; Tijdens level 1 komt de basis van nagelstyling aan bod. Zo leer je alles wat je moet weten om als styliste aan de slag te kunnen.

Level 2: Leap To The Next Level; Tijdens level 2 wordt er dieper ingegaan op de geleerde technieken en theorieën van level 1 en komen een aantal zeer belangrijke punten aan bod om elke klant te kunnen helpen in jouw salon.

Level 3: Fly With The Masters; Tijdens level 3 ga je op master niveau dieper in op de geleerde technieken en technologieen van level 1 en 2 en komen een aantal nieuwe punten aan bod waarmee je jouw kennis naar een hoger niveau tilt.

Level 4: Soar With The Stars; Tijdens level 4 groei je door van een Grand Master naar Expert en leer je alles wat met nagelstyling, verzorging en designs te maken heeft.

De opleiding bestaat uit 6 dagen van 3 uren per dag. Daarnaast dien je zelf thuis je theorie te leren en de geleerde technieken te trainen. 

Copyright © 2018 Nagelstudijo • Website: Best Reclamestudio