logoCorona Sluiting

mrt 16, 2020

Lieve klanten,

Corona het meest uitgesproken woord van 2020 en wat een impact heeft dit virus. Het zat er natuurlijk al aan te komen. Maar helaas moet ik ook mijn salon sluiten. Het RIVM heeft besloten dat salons hun deuren moeten sluiten omdat we niet kunnen voldoen aan de 1,5 - 2 meter afstand die we moeten houden. Uiteraard baal ik enorm, maar we moeten ook aan onze gezondheid denken. Laten we hopen dat we er met z'n allen voor kunnen zorgen dat het virus zich langzamer verspreid en de zorg hun werk kan doen
Hopelijk kan ik vanaf 6 april jullie weer voorzien van mooie nagels. Voor nu wens ik iedereen goede gezondheid toe. Ik ontvang graag een berichtje als je dit hebt ontvangen, zodat ik zeker weet dat je niet voor de dichte deur staat.
Liefs Jolanda NagelstudiJo

Even een paar tips: Vijl je nagels korter in de tussen tijd. Probeer je nagels niet eraf te trekken, dit beschadigd je natuurlijke nagels.
Draag je Gelpolish dan kun je dit afweken met Aceton, watjes en aluminum folie. Laat het ongeveer 8-10 minuten weken. Het lost dan op en je kan het met een bokkepoot er voorzichtig afschrapen.

Even een algemeen bericht over de afspraken. Als het allemaal goed loopt dan hoop ik 7 april mijn afspraken weer op te pakken. Heb je dan nog geen nieuwe afspraak dan kun je deze eventueel online inplannen.

Afspraak maken


Copyright © 2018-2020 Nagelstudijo • Website: Best Reclamestudio